O nama

Profitni centar Ub, vodeća kompanija na Balkanu u proizvodnji sigurnosne opreme, deo je Galebove grupacije od 2006. privatizacijom preduzeća “Zimpa” a.d. Uspešno je nastavljena tradicija, koja datira još od 1948. godine. Danas je ovo preduzeće lider u proizvodnji metalnih proizvoda na našem tržištu i jedna je od vodećih kompanija u regionu u proizvodnji sigurnosne opreme. Proizvodni procesi su unapređeni novom opremom sa najsavremenijim tehnologijama – najnoviji laseri za sečenje metala laserskim snopom, numeričke mašine i prese, automatska i najsavremenija linija za plastifikaciju…
coverPrihvaćena nova poslovna filozofija, novi informacioni sistem, stručnost i obuke kadrova, višestruko povećanje produktivnosti i upečatljivo bolji kvalitet svrstavaju je u jednu od vodećih kompanija ove vrste u regionu.
Posedujemo standard ISO 9001:2000, kao i ostale ateste koji se odnose na sigurnost proizvoda kompatibilnih sa standardima EU o bezbednosti proizvoda. Naša specijalnost je izrada sigurnosne opreme koja obezbeđuje visok stepen bezbednosti pri čuvanju novca i ostalih vrednosti. Proizvodni program čini veliki broj čeličnih kasa različitih dimenzija, blagajničke kase, trezorska vrata, sefovi za iznajmljivanje, ormani sa fahovima i ostala oprema neophodna za opremanje banaka i ostalih finansijskih institucija.
Pored navedenog, standardni proizvodni program i delatnosti čini opremanje magacinskih i skladišnih prostora, uslužno sečenje i plastificiranje metala, sigurnosna stanska vrata, hotelske kasete, metalna galanterija (garderobni ormani, kancelarijski nameštaj, industrijska i arhivska oprema…), reklamne police, proizvodi po specijalnim porudžbinama i sl. Naši redovni poslovni partneri su najveće kompanije u regionu.
Katalog metalnih proizvoda – Galeb Signalizacija SRP 2020.

Proizvodi i usluge

Posetite nas

7 Jula br. 2 - 14210 Ub

Pozovite nas

+381(0)14 411 120

kontaktirajte nas

office@zimpaub.com